School of Rituals 2018: workshop 21 september 2018


Logo SoR

Wat is de School of Rituals?

De School of Rituals is opgericht in 2015 en is een productgroep van Het Moment. Dit jaar zijn er voor het eerst ook activiteiten in België en is het programma verspreid over het kalenderjaar. Er is een symposium en er zijn workshops. Het gaat bij de School of Rituals over de werking van symbolen en rituelen.

Waarom een School of Rituals?

Met dit initiatief laat Het Moment een breed publiek kennismaken met ritueel begeleiden. Het Moment ontwikkelt al jaren het ritueel begeleiden binnen verschillende professies. Ritueelbegeleiders bij dood zijn meer bekend dan ritueelbegeleiders bij leven. De profilering van de ritueelbegeleider bij initiaties, bij relaties en bij werk vraagt aandacht. Met de School of Rituals pleit Het Moment voor meer bewustwording van de mogelijkheden met symbolen en rituelen bij professionals.

Is de School of Rituals interessant voor jou?

Ritueel begeleiden heeft een scala aan mogelijkheden in veel branches. Ben jij werkzaam op het gebied van zingeving en/of wil je de mogelijkheden van symbolen en rituelen onderzoeken om deze (meer) te integreren in je leven en werk, dan is er voor jou zeker een workshop binnen het programma.

In 2018 kun je je vanaf januari inschrijven voor meerdere activiteiten tegelijkertijd. Interesse? Ga naar de brochure 'School of Rituals 2018’.


Ikzelf zal weer de workshop “Trouwrituelen - verbinden” verzorgen op 21 september 2018. Kijk ook bij Nieuws voor meer informatie hierover.

mail@zilverenmaan.eu  © Wianda Zilveren Maan 2015